Wij zijn Trots op TRIUS

en onze kernwaarden.

Dit is wie wij zijn:

Werken vanuit kennis en kunde. Nemen van verantwoordelijkheid. Oog hebben voor het belang van de ander. Gelijkwaardigheid naar kandidaat, medewerkers en klanten. Werken vanuit wederzijds respect.

Woord houden en afspraken nakomen. Pro-actief en ondernemend.

Onze visie

Betrouwbaar

Gekwalificeerde medewerkers van TRIUS geven invulling aan vaste en tijdelijke formatieplaatsen. Daarmee levert onze dienstverlening een positieve bijdrage aan de groei van onze opdrachtgevers.

Kwaliteit

Kwalitatieve arbeidsbemiddeling van TRIUS wordt gevormd door een zeer sterke focus op simultane belangenbehartiging van alle betrokken partijen. Daartoe zijn we in staat door deze goed te kennen en ons daarin dienstbaar en gelijkwaardig op te stellen.

Benaderbaar

We hebben de intrinsieke overtuiging dat onze bemiddelingsactiviteit een significante bijdrage levert aan de ontwikkeling van de loopbaan van de technische professional. Daarmee hebben wij een belangrijke rol in hun leven bij het zetten van de volgende carrière stap. Dat geeft verantwoordelijkheid en die nemen wij.

onze ervaren consultants

Ontmoet het team van TRIUS

Xander de Cock

Consultant

In januari 2018 ben ik bij Trius komen werken omdat ik hier aansluiting heb gevonden bij mijn interesse in techniek en de mogelijkheid heb gekregen om hier meer betrokken in te raken.

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden en verdiepen van ons netwerk van engineers en opdrachtgevers om vervolgens een passende samenwerking te realiseren. Mijn focus ligt hier bij elektrotechniek en werktuigbouw.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst zoveel mogelijk buiten. Dit kan zijn om te wielrennen of een weekend weg op mijn motorfiets. Daarnaast heb ik een grote liefde voor bergsport. Van klimmen in de Alpen tot Toerskiën in Noorwegen.

Miro Krapels

Consultant

Samen met een team bouwen aan een succesvolle organisatie en hierbij initiatief en ondernemerschap tonen. Dit is wat mij aanspreekt in mijn rol bij TRIUS. Zelf vind ik het leuk om met iemand het gesprek aan te gaan en samen te sparren over mooie volgende stap. Hiernaast maak ik gebruik van mijn online marketing achtergrond en vind ik het leuk om met opdrachtgevers te sparren over verbeteringen binnen recruitment.

In mijn vrije tijd sta ik drie keer per week op het hockeyveld bij Hockey Club Pijnacker. Hier speel ik in Heren 1 en hoewel wij op het veld alles geven voor de winst, is gezelligheid en de derde helft net zo belangrijk voor ons. Naast een feestje, festival of Thé Dansant op de hockeyclub ben ik ook hard op weg om Netflix uit te spelen en ga ik regelmatig naar de bioscoop.

Robin van der Weerd

Consulting Partner

Mijn binding met 'techniek' uit zich vooral in een bovengemiddelde interesse in alles dat met tech en gadgets te maken heeft. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, aan het koken en kijk ik graag een goede serie, Voetbal, Formule 1 of American Football. Voor een hapje eten en een drankje met vrienden ben ik ook altijd te porren.

Kenmerkend aan mij? Oprechte interesse in mensen en hun ontwikkeling. Zelf ergens volledig voor gaan, binnen en buiten werk. Ontwikkelen als persoon en professional. Niet te vergeten, plezier hebben in de weg daar naartoe. De combinatie van samenwerken, ontwikkeling en techniek komt dagelijks bij TRIUS samen.

Arjan Landesbergen

Consultant

In juni 2019 gestart bij TRIUS in het team Bouwkunde & Civiele Techniek

Michael von Eckardstein

Managing Partner

Het overgrote deel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin en ik ben veel in en rond het huis aan het klussen. Onze tuin behoeft veel aandacht en er is niets mooiers dan om in de tuin te werken en tegelijkertijd onze drie kinderen, met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt, buiten te zien ravotten. Dat is wat ons betreft een van de voordelen van het wonen buiten de stad.

Verder heb ik een grote passie voor alles wat zich gemotoriseerd op vier wielen voortbeweegt. Met name auto's uit de jaren 80 en 90 hebben mijn interesse. Verder maak ik graag tijd vrij om hard te lopen in de polders tussen Zoetermeer en Leiden. Een van de stippen aan de horizon is m'n volgende marathon; de marathon van Londen in 2020.

De zakelijke stip aan de horizon is intussen ook gedefinieerd en bij TRIUS komen de mogelijkheid om hier naartoe te werken en om een mooi bedrijf verder uit te bouwen op een prettige manier samen.

Wesley Rijkhoek

Consultant

Ondanks dat ik zelf twee linker handen heb, ben ik toch werkzaam in de techniek. Dit zegt eigenlijk best veel over mij. Ik ben een doorzetter en laat mij niet vertellen dat iets niet mogelijk is. Vanuit mijn persoonlijke overtuiging dat ik met oprechte interesse in mensen, leergierigheid en communicatieve skills mensen weet te verbinden, wil ik succesvol zijn en ben ik op dit moment volop in de bloei van mijn loopbaan.

Ik ben als een vis in het water in een organisatie die staat als een huis, waar we oog hebben voor het persoonlijke aspect, een team hebben staan dat samen ``de wedstrijd`` wil winnen en bovenal samen heel veel plezier heeft!

De term wedstrijd is er één die ook in mijn privéleven veel terugkomt. Ik kijk vrijwel alles op voetbalgebied in zowel binnen- als buitenland en heb een grote voorliefde voor Feyenoord. Zelf voetbal ik inmiddels ook al ruim 25 jaar, echter de laatste jaren wel op kelderklasse niveau.

Naast voetbal houd ik de verrichtingen van Max Verstappen nadrukkelijk in de gaten, binge ik graag mijn favoriete series, ga ik graag met vrienden leuke dingen doen en kan je me altijd wakker maken voor een goed stuk vlees!

Het allerbelangrijkste in mijn privéleven is mijn gezin! Het liefste ben ik met mijn vrouw en kind op vakantie, in het bos, speeltuin of het zwembad.

Mark Bol Raap

Directeur

In 2003 TRIUS opgericht. Ik ben autodidact op gebied van techniek. Grote passie voor Spaanse cultuur, youngtimers en het verbinden van mensen.
Hou ervan de nuance op te zoeken met een no-nonsense mentaliteit. Sport: Formule 1.
Motto: Kan niet bestaat niet. Nooit opgeven. Zoeken naar wat wel kan. Afspraak is afspraak.
Ik sta voor de kwaliteit en oprechtheid van onze dienstverlening.
Mij kan je altijd wakker maken voor een dagje op het circuit of een goed diner.

Tobias van Vliet

Searcher