Wij zijn Trots op TRIUS

en onze kernwaarden.

Dit is wie wij zijn:

Werken vanuit kennis en kunde. Nemen van verantwoordelijkheid. Oog hebben voor het belang van de ander. Gelijkwaardigheid naar sollicitant, medewerkers en klanten. Werken vanuit wederzijds respect.

Woord houden en afspraken nakomen. Pro-actief en ondernemend.

Onze waarden

Kwaliteit

Gekwalificeerde medewerkers van TRIUS geven invulling aan engineeringsopdrachten. Daarmee levert onze dienstverlening een positieve bijdrage aan de groei van onze opdrachtgevers. TRIUS is een gecertificeerde onderneming. Vastomlijnde processen en werkwijzen laten edoch ruimte voor creativiteit. Daardoor is het mogelijk onze dienstverlening te optimaliseren naar klantwens.

Vertrouwen

Door een zeer sterke focus op simultane belangenbehartiging van alle betrokken partijen. Daartoe zijn we in staat door deze goed te kennen en ons daarin dienstbaar en gelijkwaardig op te stellen.

Passie

We hebben de intrinsieke overtuiging dat onze activiteiten een significante bijdrage levert aan de ontwikkeling van de technische professional. Daarmee hebben wij een belangrijke rol in hun leven bij het vormgeven van hun loopbaan. Dat geeft verantwoordelijkheid en die nemen wij.

onze ervaren collega’s

Ontmoet het team van TRIUS

Jesse van Lierop

Branche Specialist Marine&Offshore

Jeroen Lodewijks

Director Engineering / CTO

Naast mijn baan als Director Engineering besteed ik behoorlijk wat vrije tijd aan mijn voorzitterschap van de jeugd bij voetbalvereniging svDSO. Waarom alleen als voetbalvader langs de lijn staan, als je ook iets kunt bijdragen bij een amateurvereniging? Ik vind het mooi met een team van vrijwilligers elk seizoen weer zo’n 750 kinderen te laten voetballen.
Daarnaast sta ik als trotse vader elk weekend (als het mogelijk is) bij mijn zoon zijn voetbalwedstrijd, en bij mijn dochter haar hockeywedstrijd te kijken. Mooi om te zien dat je daar alleen met samenwerken kunt overwinnen. Teamwork is key! Ieders specifieke kwaliteit tot bloei laten komen en een hecht team creëren.
Verder vind ik het belangrijk om in het weekend met het gezin, familie of vrienden gezellig samen te zitten met een hapje en een drankje. Heerlijk oude herinneringen ophalen! Het is niet altijd maar zaak om voorruit te rennen, maar soms ook eens pas op de plaats maken om alles te overzien en te genieten.
Mijn levensmotto is: “Je moet doen wat je zegt en zeggen wat je doet”

Jason Megens

Senior Corporate Recruiter

We zijn onlangs ruimer gaan wonen zodat er veel tijd in en om het huis gaat zitten. Momenteel is de grote uitdaging de vijver waar weer letterlijk én figuurlijk leven in moet worden gepompt. Ik vind het heerlijk om in plaats van midden in de drukte en hectiek van de stad, wat ik tot nu toe heb gehad, thuis te komen in een oase van rust.
Een andere grote passie is onze boot, een leuke kajuitzeilboot waar ik uiteraard regelmatig mee het water op ga om te zeilen maar ook net zo vaak aan klus. Het is een houten boot dus er is altijd wel iets aan te repareren of in elk geval preventief te onderhouden.
Qua sporten (golf)surf ik nog best vaak, zowel aan de Nederlandse kust als in het buitenland, dit kan richting de Golf van Biskaje zijn maar ook op één van de prachtige spots in Indonesië. Verder tennis ik wekelijks bij Kampong in het altijd mooie Utrecht en ben ik een oude passie, Golf, weer aan het oppakken.
Op zakelijk gebeid zou ik niet zonder mensen kunnen, aan de ene kant mijn collega’s waar ik dagelijks mee spar en aan de andere kant de vele mensen die blij wil maken met een mooie stap in hun carrière. Uit beide haal ik de energie om de volgende dag nog beter te zijn dan de dag ervoor.

Michael von Eckardstein

Managing Partner / COO

Het overgrote deel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin en ik ben veel in en rond het huis aan het klussen. Onze tuin behoeft veel aandacht en er is niets mooiers dan om in de tuin te werken en tegelijkertijd onze drie kinderen, met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt, buiten te zien ravotten. Dat is wat ons betreft een van de voordelen van het wonen buiten de stad.

Verder heb ik een grote passie voor alles wat zich gemotoriseerd op vier wielen voortbeweegt. Met name auto's uit de jaren 80 en 90 hebben mijn interesse. Verder maak ik graag tijd vrij om hard te lopen in de polders tussen Zoetermeer en Leiden.

De zakelijke stip aan de horizon is intussen ook gedefinieerd en bij TRIUS komen de mogelijkheid om hier naartoe te werken en om een mooi bedrijf verder uit te bouwen op een prettige manier samen.

Laurent Goedhuys

Recruiter

Mark Bol Raap

Founding Partner / CEO

In 2003 TRIUS opgericht. Ik ben autodidact op gebied van techniek. Grote passie voor Spaanse cultuur, youngtimers en het verbinden van mensen.
Hou ervan de nuance op te zoeken met een no-nonsense mentaliteit. Sport: Formule 1.
Motto: Kan niet bestaat niet. Nooit opgeven. Zoeken naar wat wel kan. Afspraak is afspraak.
Ik sta voor de kwaliteit en oprechtheid van onze dienstverlening.
Mij kan je altijd wakker maken voor een dagje op het circuit of een goed diner.

Brigitte Holdert

Financiële Administratie

Igor Martincic

Mobilisation Engineer

Vacature

Branche Specialist

Zo ziet een dag er uit als Branche Specialist bij TRIUS?
08.00uur – Nadat je koffie hebt gepakt, check je je mail en kijk je naar de agenda. Om 9 uur kom je naar de korte stand-up meeting en je vertelt wat je die dag allemaal gaat doen. Als iedereen dat gedaan heeft, ben je weer een kwartier verder en stort je je op je eigen branche: wat zijn de nieuwtjes en ontwikkelingen? Jij weet als geen ander welke kanalen je daarvoor moet aanboren om te weten welke projecten er gaan lopen, waar de mogelijkheden zijn en of er interessant nieuws is wat je kunt posten op social media.

10.00uur – Je hebt een intake met een ervaren Project Manager die je ergens in de Botlek gaat spreken omdat hij Offshore gaat en dit was de enige mogelijkheid, en die pak jij graag met beide handen aan! In de Botlek aangekomen maak je enkele mooie foto’s en gaat het gesprek aan. Je weet inhoudelijke vragen te stellen en je vraagt ook goed door. SMART en LSD zijn geen onbekende termen voor jou. Vol met alle opgedane kennis en informatie rijd je, in je (uiteraard) E.V. terug naar kantoor en verwerkt alle info in OTYS. Je zorgt voor een correcte afhandeling van de administratie.

Om 12 uur loop je met een collega mee naar de supermarkt om nog wat extra boodschappen te halen en eenmaal terug geniet je van de gezamenlijke lunch op de derde verdieping. Je gooit nog een (dart)pijltje of maakt nog een ommetje in de buurt en dan weer aan de slag.

13.00uur – Je schrijft nog wat kandidaten aan op LinkedIn en gaat ook in OTYS kijken of je nog interessante kandidaten kunt vinden. Deze bel je gelijk op om te kijken wat hun status is. De meest interessante kandidaten plan je gelijk in voor een gesprek, op kantoor of op locatie, wat jou het beste uitkomt.

15.00uur – Je moet naar een klant en na een degelijke voorbereiding ga je die kant op. Je lost problemen op, neemt vacatures persoonlijk op en gaat voor een langdurige samenwerking. Je zorgt dat je een serieuze partner bent voor jouw klanten en bent continu bezig met het uitbreiden van jouw netwerk.

Na het bezoek is het gezien het verkeer niet handig om nog naar kantoor te komen dus je gaat lekker naar huis en werkt daar nog je bezoek uit. Daarna klap je je laptop dicht en is de avond van jou…

Wat neem jij mee naar ons?

Je acteert op HBO of WO-niveau en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
Een hoog energieniveau en denkt in termen van “kansen”;
Proactief en overtuigend, “down-to-earth” en laagdrempelig te benaderen;
Je bent representatief en voelt je thuis in een zakelijke omgeving;
Authentiek, maar ook voorkomend en oprecht bent en open staat voor verandering;
Je hebt de creativiteit en de discipline om verandering te bewerkstelligen;
Bovenal wordt er van je verwacht dat je plezier in je werk hebt en samen met je collega’s een ondernemende cultuur weet neer te zetten.

Waar kom je te werken?

Je komt werken in een klein maar leuk team op kantoor in Zoetermeer. We zijn een platte organisatie dus hele korte lijnen, je kunt bij iedereen gewoon naar binnen lopen. Moet je in de ochtend nog even de hond uitlaten, eind van de middag eerder weg omdat de loodgieter komt? Geen probleem, laat het je collega’s weten en die kunnen eventueel iets van je overnemen. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden en we gaan er allemaal van uit dat je die neemt.

Uiteraard wordt er hard gewerkt, maar ook minstens net zo hard gelachen. Zaken die beter kunnen of verkeerd zijn gegaan worden kort besproken als leermoment voor iedereen omdat we ernaar streven morgen beter te zijn dan vandaag!

Onze waarden?

Kwaliteit – Vertrouwen – Passie

Vacature

Headhunter

Vacature

Recruiter