Vacature Branche Specialist (Consultant)

 

Hoe ziet jouw dag er uit?

08.00u – Nadat je koffie hebt gepakt, check je je mail en kijk je naar de agenda. Om 9 uur kom je naar de korte stand-up meeting en je vertelt wat je die dag allemaal gaat doen. Als iedereen dat gedaan heeft, ben je weer een kwartier verder en stort je je op je eigen branche: wat zijn de nieuwtjes en ontwikkelingen? Jij weet als geen ander welke kanalen je daarvoor moet aanboren om te weten welke projecten er gaan lopen, waar de mogelijkheden zijn en of er interessant nieuws is wat je kunt posten op social media.

10.00u – Je hebt een intake met een ervaren Project Manager die je ergens in de Botlek gaat spreken omdat hij Offshore gaat en dit was de enige mogelijkheid, en die pak jij graag met beide handen aan! In de Botlek aangekomen maak je enkele mooie foto’s en gaat het gesprek aan. Je weet inhoudelijke vragen te stellen en je vraagt ook goed door. SMART en LSD zijn geen onbekende termen voor jou. Vol met alle opgedane kennis en informatie rijd je, in je (uiteraard) E.V. terug naar kantoor en verwerkt alle info in OTYS. Je zorgt voor een correcte afhandeling van de administratie.

Om 12 uur loop je met een collega mee naar de supermarkt om nog wat extra boodschappen te halen en eenmaal terug geniet je van de gezamenlijke lunch op de derde verdieping. Je gooit nog een (dart)pijltje of maakt nog een ommetje in de buurt en dan weer aan de slag.

13.00u – Je schrijft enkele kandidaten aan op LinkedIn en gaat ook in OTYS kijken of je nog interessante kandidaten kunt vinden. Deze bel je gelijk op om te kijken wat hun status is. De meest interessante kandidaten plan je gelijk in voor een gesprek, op kantoor of op locatie, wat jou het beste uitkomt.

15.00u – Na een degelijke voorbereiding ga je naar een klant. Je lost problemen op, neemt vacatures persoonlijk op en gaat voor een langdurige samenwerking. Je zorgt dat je een serieuze partner bent voor jouw klanten en bent continu bezig met het uitbreiden van jouw netwerk.

Na het bezoek is het gezien het verkeer niet handig om nog naar kantoor te komen dus je gaat naar huis en werkt daar nog je bezoek uit. Daarna klap je je laptop dicht en is de avond van jou…

Wat breng jij mee naar ons?

  • Je acteert op HBO of WO-niveau en hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Een hoog energieniveau en denkt in termen van “kansen”;
  • Proactief en overtuigend, “down-to-earth” en laagdrempelig te benaderen;
  • Je bent representatief en voelt je thuis in een zakelijke omgeving;
  • Authentiek, voorkomend en oprecht zijn en open staan voor verandering;
  • Je hebt de creativiteit en de discipline om verandering te bewerkstelligen;
  • Bovenal wordt er van je verwacht dat je plezier in je werk hebt en samen met je collega’s een ondernemende cultuur weet neer te zetten.

Waar kom je in terecht?

Je komt werken in een klein en leuk team op kantoor in Zoetermeer. We zijn een platte organisatie dus hele korte lijnen, je kunt bij iedereen gewoon naar binnen lopen. Moet je in de ochtend nog even de hond uitlaten, eind van de middag eerder weg omdat de loodgieter komt? Geen probleem, laat het je collega’s weten en die kunnen eventueel iets van je overnemen. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden en we gaan er allemaal van uit dat je die neemt.

Uiteraard wordt er hard gewerkt, maar ook minstens net zo hard gelachen.  Zaken die beter kunnen of verkeerd zijn gegaan worden kort besproken als leermoment voor iedereen omdat we ernaar streven morgen beter te zijn dan vandaag!

Onze waarden?

Kwaliteit – Vertrouwen – Passie

Nieuwsgierig geworden?

Laat het ons weten! We komen graag met je in contact. Voor aanvullende informatie kan je bellen met Jason Megens: Tel: 079-3619010