Heerema Fabrication Group

Heerema Fabrication Group (HFG) is een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in de engineering en fabricage van grote en complexe constructies voor de offshore olie & gas- en energie industrie. Met vier locaties in Vlissingen, Zwijndrecht, Hartlepool (UK) en een in Polen zijn wij in staat om zeer grote en complexe projecten te realiseren. Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en de bescherming van het milieu zijn een van de belangrijkste pijlers bij de realisatie van onze projecten.

Heerema Fabrication Group
“Stefan Wolf, Heerema Fabrication Group”

HFG, Rotterdamse cultuur

Werken bij HFG is werken in een  dynamische omgeving waar flexibiliteit, creativiteit, kennis en doorzettingsvermogen belangrijke succes factoren zijn. Wij werken projectmatig en spelen dagelijks in om op wensen en behoeften van de  klant. Voor ons is het noodzakelijk dat we een strakke planning handhaven en de kwaliteit leveren die noodzakelijk is. Hierdoor kunnen wij blijven concurreren en succesvol blijven. Dit vraagt wel een no-nonsens houding waarbij commitment en samenwerken voorop staan.

Wat opvalt in de huidige markt is dat het lastig is om de kandidaten te vinden met de juiste kwalificatie, houding en gedrag. Mensen die bij HFG willen werken moeten ‘opgevoed’ zijn of willen worden binnen de staal. TRIUS is een partner voor ons in deze zoektocht. Zij kennen HFG goed en dit merken wij in de kandidaten die zij aandragen. Dit zijn mensen met passie voor hun vak en dat vinden wij belangrijk!