Ascom

Ascom (Nederland) B.V. te Utrecht telt ruim 340 medewerkers, is onderdeel van de Zwitserse Ascom groep en is in Nederland producent en leverancier van communicatie- en beveiligingsoplossingen.

Ascom
“Ascom”

Geen wollige verhalen

De producten en diensten van Ascom geven de gebruiker de mogelijkheid om sneller te reageren op urgente situaties, calamiteiten en verstoringen binnen de werkomgeving en worden veelal gebruikt binnen de zorg, industrie en zakelijke dienstverlening. Het portfolio bestaat onder meer uit IP-telefonie, paging, ouderenalarmering, verpleegroep, patiënteninfotainment (bijvoorbeeld internet aan bed), branddetectie en beveiliging.

De organisatie kenmerkt zich door een collegiale, open, directe en resultaatgerichte cultuur. Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden voor de medewerkers van Ascom. Wij stimuleren onze medewerkers in hun ambitie en opleiding.

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met TRIUS. Professioneel en met kennis van de markt! Onze consultant luistert goed en voelt onze organisatie prima aan. Geen wollige verhalen of mooie beloften, maar duidelijk, snel, en deskundig; afspraken worden prima nagekomen!
Daarnaast is er een erg prettig contact met alle collega’s van TRIUS, wat we zeker zo belangrijk vinden! In onze samenwerking hebben we ervaren dat TRIUS hart heeft voor haar medewerkers/sollicitanten, en samen met hen een goede inschatting kan maken bij welke organisatie en functie een mooie uitdaging ligt. In onze samenwerking met TRIUS zoeken we heel gericht naar kandidaten die na afloop van de detacheringsperiode in dienst komen van Ascom. We zijn trots op het resultaat dat in de afgelopen twee jaar al veel collega’s nu in dienst van Ascom zijn. Wat ons betreft dus reden genoeg om de samenwerking nog lang voort te zetten.