Imtech Traffic & Infra

Imtech heeft een toonaangevende positie op de Europese trafficmarkt. Imtech biedt circa 500 klanten een breed palet aan trafficoplossingen op het gebied van dynamisch verkeersmanagement, verkeersveiligheid, verkeershandhaving, intelligente transportsystemen, technologie voor emissiereducties, prioriteitssystemen en dynamische reizigersinformatie. Imtech is actief in de UK, Nederland, België, Centraal- en Oost-Europa, Nordic en incidenteel in andere Europese landen. Mobiliteitsoplossingen worden ook buiten Europa geëxporteerd. Imtech is actief in de (inter)stedelijke markt, de markt van verkeershandhaving en -veiligheid en in hightech verkeerscentra. Ook in de parkeermarkt wordt via de eigen business unit WPS gewerkt in Nederland, België, Polen, Frankrijk, Spanje, Nordic, de UK, de VS, Canada en Brazilië. Imtech Traffic & Infra is gespecialiseerd in technische infrastructuren (verkeer, rail, water, tunnels, bruggen en sluizen), openbare verlichting en energie.

Imtech Traffic & Infra
“Winfred Hanzens, Imtech Traffic & Infra”

Een sparringspartner met toegevoegde waarde

Bij Imtech Traffic & Infra werken op dit moment zo’n 1200 mensen. Imtech is een heel dynamisch bedrijf met vrijheid en korte lijnen waardoor we kort op de klant zitten. Dat betekent dat mensen met een ondernemende geest zich hier erg op hun plek voelen. We hebben een echte doeners mentaliteit. We werken hard met elkaar om zo efficiënt mogelijk en met de hoogst mogelijke kwaliteit onze projecten op te leveren. We werken echt mee aan prestigieuze projecten, dat maakt werken bij Imtech extra interessant.

TRIUS is voor ons een sparringpartner bij de schaarse profielen. De toegevoegde waarde van TRIUS is hun netwerk en marktkennis. Vanuit hun netwerk hebben zij een goede relatie met kandidaten die ik zelf niet zo snel kan vinden. Dat maakt dat TRIUS bij mij top of mind zit op het moment dat ik een specialistische positie wil invullen.