Frames

In de afgelopen drie decennia heeft Frames, vanuit het hoofdkantoor in Zoeterwoude en kantoren in Alphen aan den Rijn, Woerden, Vollenhove, Abu Dhabi, Texas-Houston, Pune, Rio de Janeiro en Kuala Lumpur, naam weten te vestigen in de internationale olie- en gasindustrie.

Frames
“Frames”

Frames, heldere toekomst visie

Frames kenmerkt zich door het toepassen van nieuwe technologieën in de wereldwijde gas- en olie industrie; een dynamische markt onder een groeiende internationalisering. Voor onze klanten realiseren wij op basis van een set klantspecificaties gespecialiseerde olie- en gas behandelingssystemen, vanaf het ontwerp tot en met de installatie en/of inbedrijfstelling. De expertise van Frames ligt bij het proces ontwerp en het vermogen om voor elke klant/elk project een geschikt concept aan te bieden, met waar mogelijk de nodige optimalisaties. Wereldwijd worden klanten op deze manier door Frames bediend.

Wij zijn een bedrijf dat een enorme ontwikkeling doormaakt, dit zal voortgezet worden in de toekomst. Naast veiligheid, gezondheid, kwaliteit en technologische kennis hecht Frames veel belang aan een goede werksfeer.

In onze samenwerking met TRIUS merken wij dat TRIUS goed op de hoogte is van onze specifieke behoefte. Ook waarborgen zij de behoefte van de kandidaat en hebben ze oog voor de persoonlijke eigenschappen van de kandidaat voor de benodigde klik.
TRIUS begeleidt de kandidaten/medewerkers goed vanaf het moment van voorstellen tot en met het moment dat een werknemer uiteindelijk in dienst komt van Frames.