Ons talent

TRIUS is een netwerkorganisatie. We vinden het belangrijk om duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Zowel met u als opdrachtgever als met ons netwerk van ingenieurs. Door deze waardevolle relaties weten we precies wat belangrijk is en welke personen tot hun recht komen in welke organisaties. Dat is onze toegevoegde waarde.

Samen met TRIUS komt u verder
Samen met TRIUS komt u verder

Kern van de zaak

Hoog opgeleid en gemotiveerd technisch personeel. Het vinden en verbinden van technisch talent is het talent van TRIUS. Wij zijn dagelijks bezig om ons netwerk uit te breiden en te versterken. Wij volgen de markt op de voet en zijn in staat flexibel in te spelen op vragen en ontwikkelingen op het gebied van uw behoefte aan hoog opgeleide technici.

Aanbod Premium Kandidaten

Onderzoek wijst uit dat slechts 13% van de mensen die een baan vindt, dit doen door te solliciteren op een gepubliceerde vacature. De meeste vacatures worden vervuld door gebruikmaking van persoonlijke netwerken (familie, vrienden, bekenden en collega's). Deze vacatures worden niet openbaar gepubliceerd, maar kenbaar gemaakt via intranetten, 'prikborden' via-via en door email.

Naast het kwalitatief matchen van onze kandidaten op uw openstaande vacatures en beschikbare formatieplaatsen, bieden wij onze premium geselecteerde kandidaten ook wekelijks vrijblijvend aan. Daarmee krijgt u actief inzicht in de beschikbare technici. Volledige transparantie daarbij is ons doel. U mist dus nooit een goede kandidaat voor uw verborgen of latente behoefte aan collega's met een hoge technische opleiding.

Overigens verstrekken onze kandidaten aan TRIUS een getekende machtiging tot bemiddeling, waarmee voor alle partijen duidelijk is welke inspanningen TRIUS pleegt en met welk doel.