Sandor de Haan, Midtronics

Midtronics is in 1984 opgericht met het hoofdkantoor in Willowbrook, Illinois (US). Wereldwijd telt Midtronics 170 medewerkers.

«naar overzicht
Sandor de Haan, Midtronics
“Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking”

Het begrijpen van behoefte is de key

Midtronics is wereldmarktleider op het gebied van accumanagement.
Wij snappen waar de behoeften en kansen liggen van onze klanten, waardoor wij in staat zijn om waardevolle, lange-termijnrelaties op te bouwen. Door het creëren en leveren van klant-specifieke, innovatieve oplossingen met onze hoogstaande technologieën, voegen wij waarde toe aan de business van onze klanten.

Midtronics is altijd op zoek naar talent. TRIUS staat naast ons in de zoektocht naar dat talent, wat resulteert in een goede samenwerking en de juiste mensen. Wij zien TRIUS als een professionele organisatie met kennis van de arbeidsmarkt.
Onze ervaring met TRIUS is een persoonlijk en prettig contact waarbij TRIUS luistert naar wat voor ons daadwerkelijk belangrijk is. De meerwaarde ligt hem in het feit dat TRIUS verder gaat dan een willekeurig ander bureau. Zij gaan mee met de kandidaat en er is altijd positieve feedback naar zowel de kandidaat als naar ons.
Zo leren zij onze organisatie beter kennen en weten wij wat we aan TRIUS hebben. Zij zijn sterk in het toevoegen van waarde aan onze business – ze denken mee en plaatsen zich daarbij in de Midtronics filosofie.

«naar overzicht