Rutger Merks, EKB

EKB is een systeem integrator op het gebied van industriƫle automatisering. Met 200 medewerkers bieden wij automatiseringsoplossingen voor verschillende branches, van voedingsmiddelen tot aan energie en van chemie tot aan pharma.

«naar overzicht
Rutger Merks, EKB
“EKB is een van de grotere systeem integratoren met een landelijke Service Desk die 24/7 voor haar klanten klaar staat!”

24/7

Met vestigingen in Beverwijk, Bunnik, Drachten en Someren zijn wij één van de grotere systeem integratoren in Nederland en met een landelijke Service Desk staan wij 24/7 voor onze klanten klaar! De Service Desk levert ondersteuning aan klanten op systemen die EKB zelf heeft ontwikkeld, maar ook op systemen van derden. Met haar aanpak onderscheidt EKB zich in de markt en weet ze haar serviceorganisatie verder  uit te bouwen.

Voor deze groei zoekt EKB voortdurend naar goede Service Engineers, mannen en vrouwen die gedreven zijn in hun vak en een uitdaging niet uit de weg gaan. De veelzijdigheid van de klanten vraagt ook veelzijdigheid en flexibiliteit van de Service Engineers.

TRIUS is voor EKB een belangrijke partner bij het vinden van de juiste kandidaten. TRIUS kent haar kandidaten en weet wat belangrijk is voor haar opdrachtgever. Door een goede screening en gesprekken vooraf, worden alleen kandidaten aan EKB voorgelegd die passen in het profiel.  Dit is in het voordeel van alle partijen, zeker ook die van de kandidaat.
 

 

«naar overzicht