Luuk Kuijper, Alfa Laval

Alfa Laval is van origine een Zweeds bedrijf. Onze producten worden wereldwijd in wel honderd verschillende landen verkocht. Het hoofdkantoor van Nederland is gevestigd in Breda. De kernactiviteiten van Alfa Laval zijn gebaseerd op drie basistechnologieƫn: warmteoverdracht, scheidingstechnologie en vloeistofstroombehandeling. Alle drie spelen een belangrijke rol in uiteenlopende sectoren van de industrie. Alfa Laval is marktleider in het leveren van componenten die een rol spelen in deze processen.

«naar overzicht
Luuk Kuijper, Alfa Laval
“Innovatie is zowel wat Alfa Laval als TRIUS typeert”

Samen innoveren

Wat Alfa Laval typeert is dat wij een informele, mensgerichte organisatie zijn waarbij wij een hoop investeren in ontwikkeling van onze medewerkers. Daarnaast hebben wij heel sterk de focus op R&D. Hierdoor is Alfa Laval altijd bezig met innovatie op een zo’n milieu bewust mogelijke manier waardoor wij een bijzondere positie innemen in de markt.

Ik kende TRIUS al vanuit mijn vorige werkgever. Ik had toen goede contacten en het was voor mij daarom ook logisch om TRIUS in te schakelen toen ik een openstaande vacature had binnen mijn team. TRIUS heeft laten zien dat zij goed zijn in het matchen van de juiste man op de juiste plek. De mensen die ik heb aangenomen via TRIUS werken nog steeds naar alle tevredenheid bij Alfa Laval!
 

«naar overzicht