Ons talent

Door kwalitatieve matchmaking verbinden wij jouw talent als ingenieur aan het talent van organisaties. Catching.talents, dat is ons talent.

Samen creëren we de toekomst
Samen creëren we de toekomst

Wat is ons talent?

Carrière maken is een uitdagende  en unieke ontdekkingstocht met vele vragen en keuzes. Je carrière is meer dan werk alleen. Het is een essentieel onderdeel van je leven waarmee je jouw talenten kunt inzetten en ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen.  En dit voor iedereen met andere doelen en drijfveren. Iedereen heeft hierbij andere doelen en drijfveren zoals persoonlijke ontwikkeling, zingeving, financiele groei of misschien iets heel anders. In elke fase van je carrière is het belangrijk om een sparringpartner te hebben die  je ondersteunt bij het maken van de juiste keuzes. TRIUS is een no nonsens sparringpartner die op een persoonlijke en professionele wijze adviseert en bemiddelt in elke fase van  je carrière.

De adviseurs van TRIUS zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied en hebben verstand van mensen en talenten. Wij begrijpen wat jouw mogelijkheden zijn, wij weten waar jouw kansen liggen en wij kennen de weg!

TRIUS staat voor kwalitatieve arbeidsbemiddeling
TRIUS staat voor kwalitatieve arbeidsbemiddeling