Wouter van den Berg, Projectcoƶrdinator

Halverwege 2013 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ging ik mij verdiepen in de arbeidsmarkt. Al snel kwam ik in contact met Trius. Ik stond op dat moment nog wat kritisch tegenover arbeidsbemiddelingsbureaus. Ik wilde liever op eigen kracht een nieuwe baan zoeken en vroeg me af wat precies de toegevoegde waarde van een dergelijk bureau kon zijn. Een interessante vacature die open stond bij Trius deed me besluiten om toch eens het gesprek aan te gaan.

«naar overzicht
Wouter van den Berg
“Het assessment dat Trius laat maken is erg waardevol en het getuigd van een professionele aanpak.”


Tijdens het eerste gesprek werd mijn aanvankelijke twijfel meteen weggenomen. De consultant van Trius wist mijn persoonseigenschappen zeer goed te formuleren. Ze liet mij ook nadenken over zaken waar ik anders misschien te makkelijk aan voorbij zou zijn gegaan, maar die wel belangrijk kunnen zijn in een sollicitatiegesprek. Daarnaast vind ik het assessment dat Trius laat maken erg waardevol en het getuigd van een professionele aanpak.

Na het intakegesprek kwam het al snel tot een sollicitatiegesprek bij Joulz, voor de functie van Projectcoördinator,  de vacature die mij in eerste instantie naar Trius had geleid. De adviseur van Trius was ook enthousiast over Joulz als werkgever en het werk lag binnen de richting die ik op wilde met mijn carrière. Bij mijn vorige werkgever was ik werkzaam als projectleider, maar met wat kleinere projecten. Bij Joulz hoopte ik verder te kunnen groeien door met grotere projecten te gaan werken.
Voorafgaand aan het gesprek belde Trius mij op om de laatste tips te geven. Het sollicitatiegesprek verliep erg ontspannen en er was duidelijk de zo belangrijke klik. Het bleef wel even spannend, omdat er nog 3 kandidaten waren, maar enkele weken later belde de adviseur van Trius mij op met verlossend nieuws: Joulz ging mij een aanbieding doen. Na een korte onderhandeling kwamen we al snel tot een overeenkomst en zo kon ik via Trius aan de slag bij Joulz.

Tijdens mijn werkzame periode bij Trius is alles goed verlopen. Administratief was alles goed geregeld en bijvoorbeeld een veiligheidspaspoort werd meteen opgestuurd toen ik daar om vroeg. Daarnaast kwam de adviseur van Trius nog geregeld langs en hadden we constructieve gesprekken over het verloop van het werk en over mijn carrière. Ik kijk met een goed gevoel terug op dit deel van mijn loopbaan. Ik zou Trius dan ook zeker als werkgever willen adviseren aan ambitieuze technici.
 

«naar overzicht