CV check

Weerspiegelt jouw CV wie jij bent?

Wij kunnen je helpen om jouw technische formules om te zetten in een mooi CV!
Wij kunnen je helpen om jouw technische formules om te zetten in een mooi CV!

De CV checker

Technici kunnen vaak hun CV vullen met prachtige projecten en unieke ervaringen, maar zegt dit wel wie jij bent, wat je talenten zijn of wat jouw meerwaarde is voor een organisatie?!

Tijdens het solliciteren is je CV jouw visitekaartje. Het is dan ook belangrijk om een goed aansprekende CV te hebben, echter blijkt dit vaak lastiger dan gedacht. In algemeenheid ziet men het CV als simpelweg een algemene "samenvatting" van het verleden en niet als een visitekaartje voor de toekomst.

De ervaren consultants van TRIUS weten als geen ander hoe je jouw CV kunt opstellen én inzetten specifiek voor jouw individuele zoektocht. Maatwerk ligt aan de basis van een krachtig en effectief CV. Ook benieuwd of je CV klaar is voor jouw zoektocht?!

TRIUS staat op verschillende beurzen en bedrijfsdagen waar je vrijblijvend je CV kan laten checken door één van onze adviseurs. Wil je weten waar we aanwezig zijn? Hou onze nieuwsberichten in de gaten!

Uiteraard kun je ook altijd direct contact opnemen met één van onze adviseurs om een afspraak te maken voor een ander moment.