TRIUS assessmentcentrum

Je bent uitgenodigd voor een gesprek bij TRIUS. Voor aanvang of gedurende de procedure word je verzocht één of meerdere testen te maken. We maken gebruik van persoonlijkheids-, drijfveren en capaciteitentesten. Het is belangrijk dat je goed geïnformeerd aan de test(en) begint en dat er geen onduidelijkheden meer bestaan over het wat en hoe van de verschillende testen.

TRIUS helpt je navigeren
TRIUS helpt je navigeren

Het TRIUS assessmentcentrum in samenwerking met Meurs HRM

Meurs HRM heeft assessments ontwikkeld die ons helpen om op een objectieve wijze een goed beeld te krijgen van jou als kandidaat. Hierdoor hebben we een goed inzicht in jouw drijfveren en waar je krachten liggen. Op deze manier zijn wij nog beter in staat om juist die baan voor je te vinden waar jij gelukkig van wordt.

De testen worden online gepresenteerd. Je kunt de test(en) bij ons op kantoor of bij jouw thuis doen. Aan het einde van de test ontvang je een rapport. De verkregen inzichten vanuit de testen geven goede handvatten om samen het gesprek aan te gaan over jouw mogelijkheden.

De methode van Meurs HRM is COTAN gecertificeerd. De testen kennen een betrouwbaarheidspercentage van 92%. Dit houdt in dat we werken met zeer betrouwbare testen!

Heb je interesse in het maken van een van deze testen? Neem contact op met de TRIUS vestiging bij jou in de buurt.